• Popust
  • Nedavno
A Bar iznad koktel Atomizer sprej boce & Dropper Set-mali sprej Set za Bar-Versatile Atomizer Glass sprej boce mali-Bitters boca-Mini sprej boce - [Amber] 2oz.

A Bar iznad koktel Atomizer sprej boce & Dropper Set-mali sprej Set za Bar-Versatile Atomizer Glass sprej boce mali-Bitters boca-Mini

 
KM 8.99

Količina robe
Dostupno

Postanite majstor Miksologa-Podignite svoj bar i napravite besprijekorno izbalansirane koktele sa ovim setom bočica sa raspršivačem stakla. Upotrijebite male bočice s raspršivačem profesionalne kvalitete i postavite pozornicu za nezaboravne noći. Omamite svoje goste sa zamršenim kreacijama koje repliciraju vrhunski bar iskustvo. Estetika je sve-unesite koheziju u svoj kućni bar. Ove male staklene bočice sa raspršivačem zamjenjuju nedosljedne tegle za gorčinu za elegantan izgled koji će okrenuti glave. Set dolazi sa etiketama za prazne boce kako bi upotpunili izgled, identifikovali sadržaj i podigli svoje podešavanje na viši nivo. Kombinirajte s preciznošću-Kontrolirajte svoje izmišljotine setom prskalica za maglu koji sadrži izmjenjive vrhove. Pređite sa prskanja na opadanje za nekoliko sekundi. Dodajte pravu količinu sastojaka i povećajte svoje mogućnosti kada koristite ove bočice za koktele sa raspršivačem. Razvijte svoju maštu-ovaj svestrani set bočica sa raspršivačem od zatamnjenog stakla nudi bezbroj upotreba za mislioce izvan okvira. Ulja, biljne tinkture i tonici, sastojci za kuvanje, čak i proizvodi za njegu kože – ova mala bočica sa raspršivačem 2 oz ili 4 oz set može sve. Kvalitet na koji možete računati-kombinujući stil i funkcionalnost, ovaj atomizer mister set ne pravi kompromise. Od lijevka za punjenje i kalema za čišćenje, svaki komad je dizajniran da traje. Sama čaša neće zaprljati ili zadržati ukus, tokom godina daljeg korišćenja. Boce od 2 oz savršene su za domaćeg barmena ili entuzijasta koktela. Boce od 4 oz odgovaraju cijeloj boci gorčine i odlične su za komercijalne koktel barove ili svakoga ko često zabavlja ili pravi veliku količinu pića.


Karakteristike robe

Kupci kako žele