• Popust
  • Nedavno
1/2 -13 x 1 vijak vijaka glave glave, nehrđajući čelik 316 potpuno navojni, grubi navoj, veličina navoja: 1/2 inča, vijak Dužina: 1 inč

1/2 -13 x 1 vijak vijaka glave glave, nehrđajući čelik 316 potpuno navojni, grubi navoj, veličina navoja: 1/2 inča, vijak Dužina:

 
KM 0.33

Količina robe
Dostupno

Prečnik - nagib niti : 1/2 "- 13 / dužina od glave : 1 inč. Crupni navoj / potpuno navojni navojni vijci od nehrđajućeg čelika su pogodni za instalacije sa slanom vodom, marine i hash-a. Obično se koristi za čamce, pristaništa , Pristaništa i druga korozivna okruženja. Nazvani vijcima HEX kapica ili vijke HEX-a. Vijci sa šesterokutnim kapama često se nazivaju HEX vijcima, mada su glavna razlika u tome što vijke za šesterokutne kapice sadrže licem pod glavom i šesterokutom i šesterokutom vijak nema lica ili pregradne niti. Šesterokutni vijak za glavu je šesterostrani vijak sa oblikom šesterokutne glave i perilicom na površini od nehrđajućeg čelika.2.1-1996. Šesterokutni vijci se obično koriste u OEM aplikacijama u kojima su potrebne precizne tolerancije. Šesterokutna glava za pokretanje ključa ili utičnice. Ponuda HEX kapica ili vijke od nehrđajućeg čelika. Zaštita od vremenskih i korozivnih okruženja, otporna na hrđu u svježim vodovodima. Za u okruženju sa slanom vodom koristite verziju od nehrđajućeg čelika od 316.


Karakteristike robe

Kupci kako žele