• Popust
  • Nedavno
Odgovor možda ne može leži u dnu boce vina. Ali treba još provjeriti. - 6 x 3 3/4 - vinil die naljepnica za naljepnicu / branik za prozore, kamione, automobile, prijenosna računala, macbooke itd.

Odgovor možda ne može leži u dnu boce vina. Ali treba još provjeriti. - 6 x 3 3/4 - vinil die naljepnica za naljepnicu / branik za

 
KM 3.00

Količina robe
Dostupno

S ponosom napravljen u SAD-u.a. Decal je umreće, neće izblijediti kao naljepnicu. Napravljeno je da traje 7 godina na vanjskoj strani vašeg vozila, ali može se primijeniti na bilo koju glatku ravnu površinu. Jednostavan za uklanjanje i jednostavno za uklanjanje. Prenosna kaseta koju koristimo je jasna za lakšu primjenu. Upute za primjenu uključene. S ponosom napravljen u SAD-u.a. Decal je umreće, neće izblijediti kao naljepnicu. Napravljeno je da traje 7 godina na vanjskoj strani vašeg vozila, ali može se primijeniti na bilo koju glatku ravnu površinu. Jednostavan za uklanjanje i jednostavno za uklanjanje. Prenosna kaseta koju koristimo je jasna za lakšu primjenu. Upute za primjenu uključene. Dekal se lako nanosi i uklanja na bilo koju čistu, glatku, ravnu površinu. Napravljeno od 7 godina vrhunskog kvaliteta vanjski vinilni materijal, vodootporan, samoljepljiv. Decal ima jasnu aplikaciju na vrhu za jednostavnu aplikaciju. Jednom kada se nanošenje nanošenja primijene, uklanja se jasna traka za prijavu. Jedino što treba primijeniti je ono što se pojavljuje u bijeloj boji.


Karakteristike robe

Kupci kako žele