• Popust
  • Nedavno
Aikweik CO2 Detektor, monitor kvaliteta zraka 3-u-1 kombinirani mjerač mjerača zagađenja za zagađenje zračnog plina NDIR senzor, viseći CO2 metar s podesivim alarmom za uzgoj šatora, domova, automobila.

Aikweik CO2 Detektor, monitor kvaliteta zraka 3-u-1 kombinirani mjerač mjerača zagađenja za zagađenje zračnog plina NDIR senzor, viseći

 
KM 27.00

Količina robe
Dostupno

Veličina izgleda : Veličina uređaja je 3,54 inča * 2,95 inča * 1,96 inča, površina gledanja ekrana je 2,72 inča * 1,69 inča, tijelo je u trapezoidnom uglu na nagibu, a režim rada je 3 tipke. Korisnici mogu gledati ekran, koji se može postaviti na stol, ili se stražnji poklopac može objesiti na zidu. TFT ekran i režim podešavanja alarma : 2,8-inčni TFT ekran u boji, 24-satna funkcija u stvarnom vremenu, razni zračni podaci prikazuju se u tablici, podaci se mogu vidjeti jasnije u bilo kojem trenutku, povijesno snimanje štedi Mogu se pogledati podaci tekućeg dana i podaci tekućeg mjeseca i krivulja koordinatnog sustava. Veličina izgleda : Veličina uređaja je 3,54 inča * 2,95 inča * 1,96 inča, površina gledanja ekrana je 2,72 inča * 1,69 inča, tijelo je u trapezoidnom uglu na nagibu, a režim rada je 3 tipke.5, CO2, TVOC, HCHO, temperaturu, Celzijus, Fahrenheit, vlažnost, AQI podatke, traku u boji promjene u vizualno prikazuju kvalitetu zraka, a alarm za vazduh,.Višenamjenski, detektor kvaliteta zraka može otkriti PM2. Ugrađeni čip za obradu male snage može dugo monirati kvalitet zraka. Monitor kvalitete zraka možete napuniti preko banke napajanja, adaptera za napajanje, računar, računar, laptop. TFT ekran i režim podešavanja alarma : 2,8-inčni TFT ekran u boji, 24-satna funkcija u stvarnom vremenu, razni zračni podaci prikazuju se u tablici, podaci se mogu vidjeti jasnije u bilo kojem trenutku, povijesno snimanje štedi Mogu se pogledati podaci tekućeg dana i podaci tekućeg mjeseca i krivulja koordinatnog sustava. Pakovanje i aplikacija : Oprema je pakirana, gornji i donji poklopci dizajnirani su u tvrdom okviru, popis dostave je skup opreme, USB kabl, ručni, jednostavan za korištenje, dugim pritiskom na i isključivanje i isključivanje , Kratki tasteri mogu prebaciti informacije o povijesti, pritisnite Istovremeno + - Možete unijeti režim podešavanja, postavite prag alarma, starije osobe i djecu su jednostavne za rukovanje, a mogu se koristiti u porodicama, supermarketima, trgovinama, školama, uredima i slobodnim školama .5, CO2, TVOC, HCHO, temperaturu, Celzijus, Fahrenheit, vlažnost, AQI podatke, traku u boji promjene u vizualno prikazuju kvalitetu zraka, a alarm za vazduh,. Punjiva baterija : Monitor kvalitete zraka opremljen je litijumskim baterijom za punjivu 1200m Ah i opremljen je USB kablom tipa, uređaj može raditi kontinuirano 8 sati.


Karakteristike robe

Kupci kako žele