• Popust
  • Nedavno
Permania Lash lift Kit sa crnom bojom, laminacija trepavica i obrva 4 u 1 Crna Boja učini Lash Perm Voluminoznom i Curl za Salon & amp; dom (Crna)

Permania Lash lift Kit sa crnom bojom, laminacija trepavica i obrva 4 u 1 Crna Boja učini Lash Perm Voluminoznom i Curl za Salon &

 
KM 1.33

Količina robe
Dostupno

Komplet za podizanje crne boje 4 u 1-Jedan komplet za podizanje trepavica i komplet crne boje kose zajedno, kompletan komplet sa svim alatima potrebnim za podizanje obrva i crno nijansiranje. Uštedite novac i vrijeme - salonski efekat, ali jednostavan za korištenje kod kuće. Nema potrebe da trošite $$$ za odlazak u kozmetički salon, i nema potrebe da gubite još jedan dan baveći se obrvama nakon trajne trajnice, a uvijene trepavice mogu zadržati efekat uvijanja tokom 8 sedmica. Dizajn pumpe i torbe bez vazduha - dizajn pumpe bez vazduha može vam pomoći da uštedite losion jer jedinstveni dizajn može sprečiti ulazak vazduha, a torba za jednokratnu upotrebu ne troši. Vidljivi rezultati odjednom-odličan potpuniji početni komplet za laminaciju i nijansu obrva, podignite trepavicu u sjajni volumen i crni izgled. Mogli ste vidjeti drugačije odjednom. Obiman i puniji izgled. Jednostavan za korištenje DIY kod kuće-losioni za podizanje trepavica i crne boje u pojačivačima trepavica i prajmerima lako se nanose i uklanjaju. Vrlo dobro za vas da podijelite nešto zanimljivo na društvenim mrežama. Duboka i crna boja naglašava prirodnu nijansu kose. Efekat DIY tretmana za oblikovanje kod kuće.


Karakteristike robe

Kupci kako žele