• Popust
  • Nedavno
Glacier Apple Watch Bands kompatibilni s jabukom 45mm 44mm 42mm 41mm 40mm 38mm, Clear Sport Band sa zaštitnom futrolom za muškarce za muškarce, podesivi iPhone satovi serije 7/6/5/4/3/2/1 SE.

Glacier Apple Watch Bands kompatibilni s jabukom 45mm 44mm 42mm 41mm 40mm 38mm, Clear Sport Band sa zaštitnom futrolom za muškarce

 
KM 1.00

Količina robe
Dostupno

Veličina [38mm / 40mm / 41mm] Kompatibilan je za seriju 1/2/3 (38 mm), serija 4/5/6 / SE (40 mm), serija 7 (41mm). Veličina [42mm / 44mm / 45mm] Kompatibilan je za seriju 1/2/3 (42mm), serija 4/5/6 / SE (44mm), serija 7 (45 mm). Povećane ivice odbrane od najava i ogrebotina. Instalacija u jednom koraku, lagano i brz. Punjenje sa slučajem. Zatvaranje kopče. 【Kompatibilni modeli】 : Dizajnirani za najnoviji Apple sat 7 i pogodan za sve modele Apple Watch serije 6/5/4/3/2 / 1 / SE i veličina 38mm 40mm 45mm. Prije naručivanja odaberite ispravnu veličinu. 【2 u 1 slučaju i remen】 : zaštitni slučaj i bend su integrirani da biste uklonili nevolje sačavanja, što olakšava personalizaciju vašeg remena. 【Glacier Prozirni dizajn】 : Ovaj Apple Watch Band izrađen je od visokokvalitetnog TPU-a, koji je vrlo proziran i gladak; Pored toga, to je vodootporan i otporan na ogrebotine, što je vrlo pogodno za kupanje i sport. 【Podesivi remen】 : Dizajniran metalnom kopčom za uklanjanje i podešavanje kaiševa, tako da je zglob čvrsto za vrijeme vježbanja i opušteno tokom slobodnog vremena. 【Visokokvalitetna usluga nakon prodaje】 : Sva pitanja sa našim zglobovima Apple Watch, molimo kontaktirajte Bingluan tim za korisnike i mi ćemo vam popraviti u roku od 24 sata. Zatvaranje kopče. 【Kompatibilni modeli】 : Dizajnirani za najnoviji Apple sat 7 i pogodan za sve modele Apple Watch serije 6/5/4/3/2 / 1 / SE i veličina 38mm 40mm 45mm. Prije naručivanja odaberite ispravnu veličinu. 【2 u 1 slučaju i remen】 : zaštitni slučaj i bend su integrirani da biste uklonili nevolje sačavanja, što olakšava personalizaciju vašeg remena. 【Glacier Prozirni dizajn】 : Ovaj Apple Watch Band izrađen je od visokokvalitetnog TPU-a, koji je vrlo proziran i gladak; Pored toga, to je vodootporan i otporan na ogrebotine, što je vrlo pogodno za kupanje i sport. 【Podesivi remen】 : Dizajniran metalnom kopčom za uklanjanje i podešavanje kaiševa, tako da je zglob čvrsto za vrijeme vježbanja i opušteno tokom slobodnog vremena. 【Visokokvalitetna usluga nakon prodaje】 : Sva pitanja sa našim zglobovima Apple Watch, molimo kontaktirajte Bingluan tim za korisnike i mi ćemo vam popraviti u roku od 24 sata. BILJEŠKA : . . Čvrsta zaštita. Jednostavna instalacija. Napunite direktno.


Karakteristike robe

Kupci kako žele