• Popust
  • Nedavno
Trener stabilnosti, bilansioni treneri, trening za vežbanje za vježbanje, bodybalans trening, osnovna i trbušna čvrstoća na snazi, cjelokupna kućna oprema za teretane teretane.

Trener stabilnosti, bilansioni treneri, trening za vežbanje za vježbanje, bodybalans trening, osnovna i trbušna čvrstoća na snazi,

 
KM 3.33

Količina robe
Dostupno

Ukupna mašina za vežbanje u tijelu : Stanica za ravnotežu može se koristiti za razne vežbe za fitnes, poput push-up, guranje kuka, stojeći, naprijed LUNGE, lateralni ručak, čučnjeva, podrška za ruke, podrška za ruke. Ojačati svoje jezgre i trbušne mišiće : bilo da ste ljubavnici za fitnes ili samo pokrenite, stabilnost Treneri za ravnotežu za ravnotežu za ravnotežu zabrinutosti je sjajan način za jačanje srži i trbušnih mišića. Njegov dizajn pločice i ploča od pločica pruža jedinstven izazov koji angažuje vaše mišiće i pomaže u poboljšanju vaše ravnoteže i koordinacije. Nabavite ukupnu kućnu opremu za kućnu teretanu : sa trenerom za ravnoteži stabilnosti trenera za stabilnost, možete dobiti ukupno vežbanje tijela iz udobnosti vlastitog doma. Njegova kompaktna veličina olakšava pohranjivanje i korištenje, dok je njegov svestrani dizajn omogućuje ciljanje širokog spektra mišićnih grupa za cijelo vježbanje tijela. Idealno za fizikalnu terapiju i obuku bilansa : Ako se oporavljate od povrede ili želite poboljšati svoj balans i koordinaciju, stabilnost Treneri za stabilanstvo Trener za ravnotežu je odličan izbor. Njegov dizajn ploča i ploča od ploči idealan je za fizikalnu terapiju i obuku ravnoteže, pomažući vam da povratite snagu i mobilnost uz smanjenje rizika od ozljeda. Savršeno za stožni sto : Ako provedete puno vremena za sjedenje za stolom, stabilnost Treneri za ravnotežu za ravnotežu place za planu je odličan način da ostanete aktivni i poboljšajte svoje držanje. Njegov stojeći displej za ravnotežu ploče omogućava vam rad dok vježbate, pomažući vam da ostanete produktivni i fokusirani tokom dana.


Karakteristike robe

Kupci kako žele