• Popust
  • Nedavno
DIMUGE plastična traka za glavu sa zubima za ženski radni pribor, modni Neklizajući češalj trake za kosu za sport, trening, pranje lica, Spa i posao.

DIMUGE plastična traka za glavu sa zubima za ženski radni pribor, modni Neklizajući češalj trake za kosu za sport, trening, pranje

 
KM 4.00

Količina robe
Dostupno

【SET sadržaj】 : uključuje 6 različitih boja traka za kosu, pogodno za sve vrste podudaranja, širina trake za glavu 12cm, dužina zuba kose 1.2 cm. 【Širok raspon upotreba】 : traka za glavu sa neklizajućim češljem može se nanositi na razne frizure, možete ih koristiti za pranje lica, vježbanje, jogu, šminkanje i posao, zadovoljavajući Vaše potrebe. 【PREMIUM kvaliteta】 : traka za glavu izrađena je od visokokvalitetne plastike i visokokvalitetne boje u spreju. Neće izgubiti boju i naštetiti vašoj kosi, slobodno upotrijebite. 【Dobro pakovanje】 : nakon našeg pregleda, proizvod se pakuje u OPP torbe, a zatim u valovite kartone. Osigurajte da se trake za glavu neće oštetiti tokom transporta. 【Garancija nakon prodaje】 : naši proizvodi su pažljivo odabrani kako bi osigurali dobar kvalitet, ako imate pitanja, prvo nas kontaktirajte.


Karakteristike robe

Kupci kako žele