• Popust
  • Nedavno
Lehot zakrpe za jednostruke za vrata - 6 pakovanja sef, ljepilo za jednokratnu upotrebu, do 12 sati prirodne topline za ublažavanje bolova u vratu i ciljane toplinske terapije, umirujući i mišiće za opuštanje.

Lehot zakrpe za jednostruke za vrata - 6 pakovanja sef, ljepilo za jednokratnu upotrebu, do 12 sati prirodne topline za ublažavanje

 
KM 1.67

Količina robe
Dostupno

Postavite zakrpu vrata oko vrata (može se nositi na oba načina). ✔️ 【Svestran】 - da li patite od hroničnog bolova u vratu ili doživljavate privremenu nelagodu zbog povrede ili naprezanja, lehot zakrpe za toplotu su efikasan, neinvazivan način za ublažavanje vaših simptoma. ✔️ 【Izolacioni materijal】 - Ove zakrpe su izrađene visokokvalitetnim materijalima i dizajnirane su da se u skladu sa konturama vašeg vrata za maksimalno udobnost i efikasnost. ✔️ 【Poboljšana cirkulacija】 - sa svojim inovativnim dizajnom i vrhunskom kvalitetom, nije ni čudo što su zakrpe za toplu lehot vrat gornji izbor za one koji traže brzu i efikasnu olakšanje od bolova i ukočenosti od vrata. Jedinstveni dizajn šal, ne prilijepi se za kosu, izvanredan temperament. Dobra vijest za one koji često gledaju dolje, spašavajući svoj krhki vrat. Pritisnite drugu stranu na čičak. ✔️ 【Jednostavan za nošenje】 - LEHOT zakrpe za toplotu vrata su jednostavne za upotrebu i mogu se primijeniti direktno na kožu, pružanje sati umirujuće toplotne terapije. Udobnu toplinu, ugodno iskustvo "pare spa". ✔️ 【Ciljana toplina】 - Lehot zakrpe za toplotu vrata su popularna marka ljepljivih mrlja dizajniranih za pružanje ciljane toplotne terapije za bol i krutost vrata. ✔️ 【Poboljšana cirkulacija】 - sa svojim inovativnim dizajnom i vrhunskom kvalitetom, nije ni čudo što su zakrpe za toplu lehot vrat gornji izbor za one koji traže brzu i efikasnu olakšanje od bolova i ukočenosti od vrata. Prilagodite nepropusnost i uživajte u spremniku za vrata oko 3-4 sata.


Karakteristike robe

Kupci kako žele